2107522852 Ακρώνος 1 & Υμηττού, Παγκράτι info@roussoulegal.com

Ελένη Γ. Ρούσσου | Δικηγόρος
Τομείς απασχόλησης


 

Ν.3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) για ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων οφειλών - Ασφαλιστικά Μέτρα - Αναστολή Καταδιωκτικών Μέτρων

 

Το δικηγορικό γραφείο της Ρούσσου Γ. Ελένης εξειδικεύεται στη ρύθμιση και διαγραφή οφειλών βάσει του Ν.3869/2010 μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα στον υπερχρεωμένο οφειλέτη να ρυθμίσει δικαστικά τις οφειλές του προς τις πιστώτριες τράπεζες, να διαγραφεί σημαντικό μέρος των οφειλών του και το βασικότερο να προστατεύει η πρώτη του κατοικία.

Η επιτυχία του γραφείου μας στις άνω υποθέσεις είναι παρά πολύ μεγάλη, καθώς σε πλήθος αποφάσεων έχει επιτευχθεί διαγραφή χρεών άνω του 80% και προστασία περιουσιακών στοιχειών πέραν της πρώτης κατοικίας.

 

Αγορά αυτοκινήτου με παρακράτηση κυριότητας: Το δικηγορικό γραφείο της Ελένης Ρούσσου με την πείρα και τη μεθοδικότατα του προστατεύει τον ανυπεράσπιστο οφειλέτη ο όποιος έχει αγοράσει αυτοκίνητο με παρακράτηση κυριότητας και λόγω αδυναμίας καταβολής των δόσεων καλείται από την εταιρεία/τράπεζα από την οποία το αγόρασε να το παραδώσει.