2107522852 Ακρώνος 1 & Υμηττού, Παγκράτι info@roussoulegal.com
Ελένη Γ. Ρούσσου | Δικηγόρος
Προφίλ

 
Η δικηγόρος παρ’ Εφέταις Ρούσσου Γ. Ελένη διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο στην Αθήνα, επί της οδού Άκρωνος 1 και Υμηττού 99, από το 2012.

Με απόλυτη υπευθυνότητα και άμεση συναίσθηση των αναγκών των εντολέων της, η Ρούσσου Γ. Ελένη παρέχει μια ευρεία γκάμα νομικών υπηρεσιών, -σε λογικές τιμές-, ασκώντας μάχιμη δικηγορία από το 2007.

Η Ρούσσου Γ. Ελένη είναι Απόφοιτος Νομικής του Πανεπιστημίου Essex της Αγγλίας, στο οποίο φοίτησε με υποτροφία. Στη συνέχεια έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα LLM στο Πανεπιστήμιο του Cardiff της Ουαλίας στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και το ολοκλήρωσε με τη διπλωματική της εργασία στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Δίκαιο. Έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και έλαβε με επιτυχία τις αντίστοιχες ισοτιμίες από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
 
 
Εξυπηρετώντας μια διεθνή βάση πελατών και πάντοτε ως μέλος της Ένωσης Ελλήνων Εμπορικολόγων, η δικηγόρος Ρούσσου Γ. Ελένη έχει αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (Εταιρικό και Τραπεζικό Δίκαιο), καθώς και στην εταιρική διαχείριση οφειλών.
 
Με πολύ εύκολη πρόσβαση από το κέντρο του Παγκρατίου και από όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά και από την Αττική οδό, το γραφείο της δικηγόρου Ρούσσου Γ. Ελένη είναι εύκολα προσβάσιμο ακόμα και για τους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται εκτός Αθηνών.​